Categories
Tanzania 2013

Snart dags att lämna

Idag är det exakt 2 veckor till jag och Linus flyttar ut från lägenheten och överlämnar den till våra hyresgäster från Skottland. Det känns väldigt lustigt att några andra ska bo i vårt hem i 3 månader även om jag tror att det kommer gå hur bra som helst. I helgen ska jag börja packa […]

Idag är det exakt 2 veckor till jag och Linus flyttar ut från lägenheten och överlämnar den till våra hyresgäster från Skottland. Det känns väldigt lustigt att några andra ska bo i vårt hem i 3 månader även om jag tror att det kommer gå hur bra som helst. I helgen ska jag börja packa ner våra saker, både saker som ska i flyttkartonger och sånt som ska ner i resväskor. Helgen därpå blir det till att börja städa lägenheten, torka ut skåp och sådana tråkiga saker som man undviker i vanliga fall 😉

Det är som sagt mycket som ska fixas inför den här resan men jag och Linus har börjat i väldigt god tid med allting (t.ex. passen fixade vi för en månad sen) så vi räknar med att det inte blir så stressigt mot slutet. Linus har sin sista dag på jobbet imorgon och är alltså ledig i två veckor innan resan (fusk!). Jag har däremot inte min sista tenta förrän den 5 juni, alltså dagen innan vi ska flytta. Så kan det va…

DSC00359b
Jag kommer sakna Hägernäs lite grann. Nära till vattnet (Rönningesjön och Östersjön), naturen, motorvägen och Stockholm. Allt på en gång!