Categories
Tanzania 2013

3 veckor kvar

Nu är det endast 3 veckor kvar (!) till jag och Linus åker till Tanzania. Resan har känts långt borta ganska länge (det har varit planerat i många månader) men nu börjar det kännas att det närmar sig. Det är en del kvar att fixa inför resan och framförallt så tar det mycket energi psykiskt. […]

Nu är det endast 3 veckor kvar (!) till jag och Linus åker till Tanzania. Resan har känts långt borta ganska länge (det har varit planerat i många månader) men nu börjar det kännas att det närmar sig. Det är en del kvar att fixa inför resan och framförallt så tar det mycket energi psykiskt. Jag har svårt att fokusera på studierna och när jag ska somna på kvällarna snurrar tankarna på rätt bra ibland. Det är ju ändå 3 månader i Tanzania med alla förberedelser, känslor och ekonomi som det innebär. Det börjar pirra lite i magen nu, snart är det dags! Kul, och läskigt, precis som jag hade förväntat mig 🙂

DSCF1048 (3)
3 år sen i Marungu, Tanzania.