Categories
Tanzania 2013

Dag 22 (måndag): Tre veckor i Moshi

Idag vaknade jag upp av att jag hade jätteont i halsen ganska tidigt på morgonen. Försökte ignorera det men kände att jag behövde vatten och täcke eftersom det var så kallt. Jag hittade inget vid sängen och lyckades nog somna om ändå… Linus väckte mig sen när det var dags för frukost innan han rusade […]

Idag vaknade jag upp av att jag hade jätteont i halsen ganska tidigt på morgonen. Försökte ignorera det men kände att jag behövde vatten och täcke eftersom det var så kallt. Jag hittade inget vid sängen och lyckades nog somna om ändå… Linus väckte mig sen när det var dags för frukost innan han rusade iväg till ett ärende i stan. Jag stannade kvar i huset och hann med en lugn morgon med både internetsurfande och bokläsning.

Vid klockan 10 kom Linus tillbaka hem och hade med sig Thomas. Vi tre åkte då till Moshi Upendo Health Center för att träffa föreståndaren där och ha ett volontärmöte. Det var vårt femte i ordningen och det första inom sjukvård. Efter mötet åkte jag och Linus tillbaka till huset och tog det lugnt en stund för att reda ut vad vi skulle göra med dagen. Jag har inte känt mig jättekry idag (småförkyld) så vi skippade gymmet och tog oss in med dalla dalla till Union coffee för lunch. Efter det förflyttade vi oss till KiliCom för några timmars arbete, sen en kort tur på Nakumatt och sen hem med taxi. Vi köpte faktiskt en våg på Nakumatt för att motivera oss till bättre träning och kost. Än så länge har vi inte riktigt kommit in i rutinen för det…

DSC01396

DSC01400

Här hemma har vi spenderat kvällen med att chilla, göra fruktsallad av vår sista frukt, laga och äta middag. Snart blir det som vanligt film och imorgon bär det av till gymmet på morgonen!

/ Jessica