Categories
Tanzania 2013

Things are getting closer…

Idag är det 2 månader kvar tills vårt plan lyfter till Tanzania. I och med att det blir mindre och mindre tid lägger vi allt mer tid på förberedelser. Idag har vi fått klart var vi ska bo från våra tanzaniska vänner som fixar åt oss. Vi ska hyra ett hus drygt en kilometer från […]

Idag är det 2 månader kvar tills vårt plan lyfter till Tanzania. I och med att det blir mindre och mindre tid lägger vi allt mer tid på förberedelser. Idag har vi fått klart var vi ska bo från våra tanzaniska vänner som fixar åt oss. Vi ska hyra ett hus drygt en kilometer från centrala Moshi. Huset har två större rum, ett badrum och ett kök vilket känns alldeles lagom för oss. Priset? 1500 kronor i månaden. Det ska dessutom renoveras innan vi flyttar in.

3
Huset

Sedan har vi också fått reda på att vi bara kommer att behöva ha vanligt turistvisum under vår resa. I och med att vi inte kommer arbeta för något tanzaniskt företag eller organisation så räcker turistvisa vilket gör en stor skillnad ekonomiskt. Under vår resa kommer vi bara arbeta mot vår svenska firma Tanzaniaprojektet.

Glada nyheter idag alltså 🙂