Categories
Nyheter

Tack för alla bidrag!

Tanzaniaprojektet har i dagarna skickat pengar till Tuleeni Orphanage i Moshi från sponsorer i Sverige. Pengarna kommer att nå föreståndaren Mama Faraji nu i veckan. Vi vill rikta ett stort tack till alla ni som skänkt pengar till Tuleeni nu och genom åren.

Tanzaniaprojektet kommer från och med nu inte längre ta emot bidrag till Tuleeni då de får stort ekonomiskt stöd från andra håll. Vi vill istället stötta våra andra samarbetspartners och projekt som är i betydligt större behov av ekonomiskt stöd. Vi hoppas att ni vill göra det samma, annars hänvisar vi till organisationen Build Tuleeni a Home: www.buildtuleeniahome.org

Både gamla och nya sponsorer är välkomna att ge ett bidrag till Tanzaniaprojektet på Bankgiro 5048-6554. Pengarna går dit där de för tillfället behövs bäst, antingen till våra pågående projekt eller till någon av våra samarbetspartners (som också är våra volontärplatser). Självklart får du veta till vilket projekt dina pengar går.

Har ni frågor om bidrag till, eller via, Tanzaniaprojektet är ni välkomna att kontakta Linus Dunkers på e-post linus@tanzaniaprojektet.se.