Categories
Tanzania 2013

Dag 7: Möte med volontärer

Söndag = vilodag. Jag tog en liten sovmorgon medan Linus fixade med datorer och annat och sen hade vi en lugn förmiddag där jag läste en bok och Linus satt vi datorn och så städade han lite. Vid halv två kom Thomas och hämtade upp oss med sin bil och vi styrde kosan mot ett […]

Söndag = vilodag. Jag tog en liten sovmorgon medan Linus fixade med datorer och annat och sen hade vi en lugn förmiddag där jag läste en bok och Linus satt vi datorn och så städade han lite. Vid halv två kom Thomas och hämtade upp oss med sin bil och vi styrde kosan mot ett hostel där de två svenska Tanzaniaprojektet-volontärerna precis hade anlänt. Thomas hade på morgonen varit och hämtat upp dem på flygplatsen så de var alldeles färska i stan. Volontärer som reser med oss får vanligtvis en rundtur i Moshi town av Thomas och idag fick jag och Linus för första gången vara med och se hur den går till. Vi tog först en hamburgare på Chris burger och sen tog vi bilen runt i stan för att sedan förflytta oss till fots.

När vi var hemma igen satte Linus igång projekt: byta myggnät. Det är inte riktigt så enkelt som det låter eftersom vi var tvungna att sätta upp nya krokar i taket etc… Sedan åt vi middag och nu bloggar jag som vanligt. En ganska lugn dag har det alltså varit. Moshi town är också mycket lugnare på söndagar eftersom många butiker och restauranger är stängda.

DSC00865b
Jag körde på klänning idag

DSC00888b
Installerar nytt myggnät

DSC00891b
Så här ser det ut när jag skriver blogginläggen på kvällarna

Imorgon ska vi återigen möta upp volontärerna, och så ska vi ta ut pengar, åka till Agape Learning Center och testa formuläret vi gjorde klart igår och så är det dags att gymma igen.