Categories
Tanzania 2013

Dag 58-61 (tisdag-fredag): Dagarna flyger förbi

Hej! Nu är det Linus som gästbloggar för att vi ska komma ikapp. Det känns inte lika kul att blogga längre så inläggen blir lite tråkiga. Eftersom det blir flera dagar åt gången så är det svårt att komma ihåg allt som hänt. Vi har en ganska rutin-mässig vardag här i Tanzania. Tidig morgon går […]

Hej! Nu är det Linus som gästbloggar för att vi ska komma ikapp. Det känns inte lika kul att blogga längre så inläggen blir lite tråkiga. Eftersom det blir flera dagar åt gången så är det svårt att komma ihåg allt som hänt.

Vi har en ganska rutin-mässig vardag här i Tanzania. Tidig morgon går jag upp och spelar MineCraft och svarar mail mm. Sedan åker jag eller vi båda till gymet och tränar. Sedan hem igen, göra sig i ordning och åka till stan och äta lunch och kanske hitta på något. Eftermiddagarna så jobbar jag med antingen KiliCom eller Agape Internet. Ibland är Jessica med, ibland är hon hemma och tar det lugnt eller jobbar med hemsidorna. På kvällarna äter vi middag hemma och ser en film på kvällen.

Dagarna som har passerat har sett ut ungefär så och tiden går himla fort, nu är det bara tre veckor kvar tills vi är hemma igen!

Tisdag
Vi tränade på morgonen åt lunch på Coffee Shop med Thomas. Vi tillbringade eftermiddagen på KiliCom och fick skjuts hem av Thomas och Jacque.
DSC02420

Onsdag
Jag åkte till Amans (ett hotell som drivs av Julieth Åman och hennes dotter) på förmiddagen, sedan åt vi lunch på Chris burger. Eftermiddagen tillbringade jag på Agape Internet medan Jessica var hemma.
DSC02429

Torsdag
På morgonen åkte jag tidigt och tränade på gymmet själv. Vi åt lunch på Coffee Shop och tillbringade eftermiddagen på KiliCom. Vi var trötta efter en lång dag och köpte därför med oss bites från Chris Burger som middag.

Fredag
Vi tränade på morgonen och åt sedan lunch på Kilimanjaro Coffe Lounge. På eftermiddagen var jag på KiliCom och Jessica var hemma.
DSC02451