Categories
Tanzania 2013

Dag 45-48 (onsdag-lördag): Förskola och transport

Idag är det Linus som skriver eftersom Jessica är upptagen med korsord. Mycket går på rutin numera. Därför skriver jag inte så mycket om morgonen och kvällen eftersom det är ungefär samma rutiner varje dag. Onsdag: Förmiddagen och lunchen spenderades på Café Fifi där vi jobbade med hemsidorna mm. Efter lunch gick vi till KiliCom […]

Idag är det Linus som skriver eftersom Jessica är upptagen med korsord. Mycket går på rutin numera. Därför skriver jag inte så mycket om morgonen och kvällen eftersom det är ungefär samma rutiner varje dag.

Onsdag: Förmiddagen och lunchen spenderades på Café Fifi där vi jobbade med hemsidorna mm. Efter lunch gick vi till KiliCom en stund, gjorde några ärenden i stan och åkte hem.

Torsdag: På förmiddagen åkte jag till en förskola en bit utanför Moshi. Jessica var hemma och fixade under tiden. Besöket på förskolan var givande och det kan bli ett bra tillskott till våra volontärplatser. Efter lunch så åkte jag och Thomas till Agape för att installera en färgskrivare. Elihaika fick en snabbkurs i hur man hanterar skrivaren och efteråt hade vi ett möte med Mr. Kessy.

DSC02335

Fredag: På morgonen tränade vi tillsammans. Efter att ha duschat och gjort oss i ordning så promenerade vi till Kilimanjaro Coffee Lounge där vi åt en tidig lunch. Vi fick tag på Kennedy som kom och plockade upp oss med bil. Vi åkte till Coffee Union och delade på en kaka och planerade ett möte med BCC. Vi åkte hem med Dalla Dalla och jag åkte direkt tillbaka till stan för att tillbringa eftermiddagen på KiliCom. Thomas och jag ägnade ett antal timmar åt servrarna innan jag åkte hem precis innan det blev mörkt.

Lördag: Förmiddagen gick åt för att ordna med en transport från PMU som kom fram till Moshi. Allt lastades av på KCMC så Thomas och jag var på plats och såg till att vi denna gång fick med oss allt som var vårt. Tidigare transporter med PMU så har vi förlorat mycket saker. Jessica och jag promenerade sedan in till Chris Burger där vi åt lunch tillsammans med Thomas. Vi handlade och åkte hem och hade en lugn eftermiddag och kväll hemma.

DSC02377