Categories
Tanzania 2013

Dag 33-36 (fredag-måndag): Besök i Afrika

Här kommer en lite sammanfattning av de senaste dagarna! Fredag: Det speciella som hände var att jag och Linus var på besök på Hostel Hoff som är en av boendena som vi har på vår hemsida och där volontärer kan bo under sin vistelse i Moshi. Det var ett trevligt ställe! Lördagen: Inget speciellt hände… […]

Här kommer en lite sammanfattning av de senaste dagarna!

Fredag: Det speciella som hände var att jag och Linus var på besök på Hostel Hoff som är en av boendena som vi har på vår hemsida och där volontärer kan bo under sin vistelse i Moshi. Det var ett trevligt ställe!

Lördagen: Inget speciellt hände… 🙂

Söndagen: Städdag! Vi spenderade förmiddagen med städning av huset och sen under dagen så förberedde vi inför min familjs ankomst till Kilimanjaro. Vi var på YMCA och hämtade ut nycklarna och så handlade vi lite på Nakumatt åt dom. Klockan sju begav vi oss äntligen till flygplatsen för att hämta upp min familj med vår safaribil. Efter en stunds väntan fick vi äntligen syn på dem så nu är dom i Afrika! Jätteroligt tycker vi såklart.

DSC01663

Idag: Linus och jag åkte tidigt till gymmet för att träna. Därefter åkte vi hem, duschade, åt frukost och begav oss till YMCA för att möte upp familjen. Vi visade bra vägar att löpträna på och sen begav vi oss in till stan där vi hann med att lämna vår tvätt, kika in på KiliCom, köpa vykort, äta lunch, fika och allmänt bara promenera i stan. Vi har gått väldigt mycket idag så nu är man rätt mör i benen… 🙂 Vi har också varit här i huset en stund på eftermiddagen och chillat och spelat spel.

DSC01688

DSC01701

DSC01732

Imorgon ska vi ta med hela gänget till gymmet och sen får vi se vad som händer…

/ Jessica