Kategorier
Nyheter

Se vår informationsfilm

I måndags spelade vi på Tanzaniaprojektet in en kort informationsfilm. Nu är den klar! Se den nedan:

Tack till Johan Nyström – Filmproduktion.

2 svar på ”Se vår informationsfilm”

Hej! Malin heter jag. Har mångårig erfarenhet av att jobba som Distriktssköterska. Jag har varit i Tanzania 5 längre perioder mer som semester men har varit på olika sjuk stugor och sjukhus för mitt egna nyfikna intresse och att få en uppfattning om deras möjlighet att ge god och säker vård. Har ju vad ni förstår kommit fram till att det finns hur mycket som helst att göra i detta område. Vad finns det för möjligheter för mig att jobba med Er!! Jag åker till Zanzibar igen om en månad i huvudsak på semester. Finns ni på plats där ockå? Jag vill verkligen göra förändringar på hälso/sjukvårds stationer. T.ex förebyggande för vårdrelsterade infektioner och förebyggande hälso/sjukvård då jag finner ett stort behov sv detta. Jag är riktigt taggad att göra allt möjligt ang hälsa o ohälsa i Tanzania och helst på Zanzibar men går även på fastlsndet. Vad finns det för förutsättningar för mig att arbeta med er? Med vänliga hälsningar Malin Teike

Ps
Följ mig på min sida på fb om ni vill.
Zanzibar – ideell hjälp organidation

Hej Malin!
Vad roligt att du också är engagerad i välgörenhetsfrågor i Tanzania. Tanzaniaprojektet arbetar endast i norra Tanzania och främst i och runtom en stad som heter Moshi. Om du skulle vilja åka som volontär till Moshi hjälper vi dig gärna att ta vara på din kompetens så den kommer till användning. Vi har kontakter med både större sjukhus och mindre mottagningar i Moshi. Om du har en idé på ett eget projekt du skulle vilja genomföra där är du också välkommen att höra av dig så kan vi med vår kunskap och våra kontakter försöka göra verklighet av den. Du hittar våra kontaktuppgifter här: http://www.tanzaniaprojektet.se/om-oss/kontakt
Trevlig helg!
/ Jessica Hultgren, Tanzaniaprojektet

Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *